VC Herentals zal als voorbereiding op een thuiswedstrijd tegen de fusieploeg Beerschot/Wilrijk contact opnemen met politie Neteland. 

De fusieploeg Beerschot/Wirlijk heeft voor 1e provinciale al meer dan 2.000 abonnementen verkocht. Een groot deel van die supporters zullen ook de uitwedstrijden bijwonen. En dat die supporters van Beerschot geen doetjes zijn weet iedereen. De spionkop van VC Herentals kan zich nu al trainen in een vocale meeting met hun collega's van het Kiel.

VC-voorzitter Tony De Busser: "Als wij ze nog niet kunnen ontvangen. Wat moeten clubs als Heikant, Schriek, GR Katelijne, ... dan niet zeggen."

Trouwens supportersgeweld kan ook in vierde provinciale bij wedstrijden zoals Noordstar-Hezewijk, waar 4 agenten van de politiezone Neteland na de wedstrijd de scheidsrechter moesten ontzetten en de supporters van beide teams moesten bedaren (foto boven).

Recent nog was er Racing Mechelen-V. Geel/Meerhout waar supporters van de thuisploeg het veld op renden.  VC Herentals-Beerschot/Wilrijk, hopelijk wordt het echt dé competitieopener in eerste provinciale.